Dieter

Har aldrig orkat bemöda mig med att fundera över alla dessa underliga dieter som cirkulerar. Som på 60-70-talet då bodybuilders deffade på marmelad eller på 90-talet då man trodde fett var döden själv. Vissa av dessa myter lever fortfarande kvar så som tron att bacon skulle vara onyttigt. Dock så innehåller dåliga charkvaror e250 som tydligen inte ska vara något vidare att stoppa i sig. Nu verkar det dock som att folk har fått för sig att det är kolhydrater som man ska akta sig för...

 


 



 

 

Kom över en artikel om Lchf till en början lät det ju ganska likt vad jag äter tills "Titta i affären på innehållsförteckningen.
Högst 5 g kolhydrater per 100 g födoämne är ett enkelt nybörjartips."

Galenskaper! Det har bevisats att för stora andelar fett i kosten leder till hjärnskador. Äter man överdrivna mängder protein kan det leda till att njurarna tar stryk. Tester på råttor har visat att nivåer på 35% protein av det dagliga intaget kcal ger skador.

Däremot så håller jag med om att man bör minska på socker och vitt mjöl men det hela går till en överdrift. Ska det vara så jävla svårt för människor att äta en balanserad kost?

 

Vad är det för fel på tallriksmodellen? Ät din jävla potatis, pasta och ris men gör det i normala mängder! Vill du gå ned i vikt? Nej det vill du inte, Du vill sänka din fettprocent och det gör du bäst genom att äta lite mindre energi än vad du gör av med.

 

 



Kos

Håller på och packar inför kos resan imorgon! Tar en kort brake för middag och lite deadwood, grymt bra serite för övrigt;)
Håller också på med att rengöra mina skor ordentligt! Dom såg riktigt tacky ut då jag började!

5e juli träning

Testade att köra militärpress med bara stången med vänstra axeln sturlar fortfarande. Fick bli ett mördarmagpass som avslutades med underarmar och vadpress:)
Mage
6x12 hängande benlyft utan vikt
3x15 crunches (inge höftböjjare)
4x15 vridna crunches
Underarmar
2x12 Handledcurls
Vader i benpressen
1x12 115kg
1x12 155kg
1x10 185kg
2x8 200kg
1x12 165kg

Badrummet

Idag har jag varit och spanat på grejjer till badrummet. Blir cleans och klassiskt med 10x10 graftitgrå plattor på golvet och 40x20 på väggarna.
Detta badrumsskåp valde jag.. tror jag iaf haha
Nu när jag är borta så ska
  • badrummet rivas
  • höjja taket 30cm
  • bila om golvbrunnarna
  • belysning och handdukstork
  • kaklas
  • bygga igen en dörr från hallen till köket och sätta dit ett städskåp

!!

Haha tror precis jag förklarade mig själv efterbliven för en brottare på gymmet! 8muggar kaffe och helt genomsvettig står jag och mumlar och han fattar inte ett ord och sedan ställer jag mig och garvar hahaha
Han såg rolig ut när han stod där med blåtira och grejjer:)
Undrade vafan folk kollade på mig så mycket för men det var kanske för att jag var ett vattenfall! Gick ned 3kg vätska på en timme!

Softar helgen

Denna veckan har gått så otroligt snabbt förmodligen pga att jag gick ut på en onsdag av någon otroligt dum anledning. Har inte kunnat gymma ordentligt efter att spyan vakterna nästan drog min axel ur led.. ska iaf ta igen onsdags och fredagspassen idag.
Benpress….3 set 4-6 reps (eftersom jag inte vill lägga tyngd på axeln) kan ju vara så att jag fick någon nerv ikläm då jag körde 200+ i vader förra onsdagen.. Nej det var vaktjävlarna haha!
Kabelcrunches….3 set 10-12 reps
Benlyft med vikt….2 set 10-12 reps
Handledcurl….2 sets 6-8 reps
Sedan har vi bokat bord på koh phangan! Vattnas i munnen då jag tänker på deras kycklingspett i jordnötsås som jag alltid tar fast jag inte tål nötter! Det är faktiskt värt feber och en trasig hals så gott är det!

Känslan är så bäst efter man har ätit middag med ett par paraplydrinkar och någon bucket. Och kommer ut på gatan och inser att man är kvar i svergie och det fortfarande är ljust ute. koh phangan är verkligen som en egen lite värld haha!



RSS 2.0