Tiden går snabbt

Kan inte förstå att det är nyårsafton strax! fredde blev mordhotad av en svartsjuk pojkvän och hans gäng.. ryckte upp postilm och grejjer only in bangkok haha! Har iaf fått jobba hela veckan själv och skött klubben riktigt bra måste jag nog säga:)
Nu ska jag skriva ihop drinklistan inför nyårsafton..

Vem är jag?

Jag är min illusion av omvärlden. Jag är min egna bild av mig själv.
så svårt att sätta ord på dessa djupa tankar med ett så enkelt språk som det vi använder..

Lägenhet i thailand

Nä efter att nu har gjort listan känner jag att jag vill bo kvar här i huai khwang och istället köpa gymkort ovs eftersom att jag nu bor så jäävla billigt med fredde och kan sticka ut och resa ovs istället
huai khwang 5000bath
Taxiresor till rca 3000
gym 1300
totalt 9300
plus med the diary place är att det inte är någon bindningstid eller deposition
ihouse 12000
gym ingår
ligger precis vid rca
har en park
har kyl och grejjer
totalt 12000

Bestämt mig

  • Efter jag har jobbar klart i bangkok så ska jag hem till sverige och plugga distans samtidigt som jag jobbar som assistent eftersom jag har mycket tid till plugg på jobbet då.
  • Sedan skall jag flytta till Usa för att studera vidare.. Känner mig så handikappad som inte kan prata enegelska som om det vore mitt modersmål. Siktar på att börja läsa vid Unuversity of California San Diego eftersom det verkar passa mig.
  • Är dock jävligt sugen på att börja jobba i Usa också men det får blir senare..

Nya klubben

Har lovat patrice att rita klart 3D ritningen för nya klubben levels så vi kan avsluta sponsoravtalet med hineiken men orkar verkligen inte. Shiit det är så mycket jag måste rita och jag har inte min arbetsdator med mig och en liten bärbar mus på 3x4cm haha.
'
Ska gå och köpa mer vatten nu så jag kan koka kaffe.. Först tänke jag "fan vad smidigt med en maskin där man kan köpa vatten i så lätt! bara stoppa i 1 bath och få en liter". Nä Sverige är verkligen ett fantastiskt land där mna kan dricka kranvatten:)

Plans

Skönt att känna på hur det är att jobba igen.. Jag är verkligen en riktig periodare men inget fel med det. Senast jag jobbade så var det på stenkrossen 12h pass med 20min luch och inga raster.
Sitter nu och funderar på hur jag skall göra efter Bangkok. Lite sugen på att testa ett vanligt 8-5jobb ett tag och sedan trappa ned för att gå på Bosön ett eller tre år..
Men har också fått upp ögonen för att arrangera festivaler då Patrice drog in en enorm summa på 8 veckors arbete. Men så har han inte sovit mer än 4-6timmar senaste 8 veckorna också hehe!
så..
  • Efter bangkok ska jag antingen
  1. Läsa på bosön
  2. 9-5 jobb
  3. plugga distans här nere och lära mig mer av Patrice om hur man driver klubbar och events.
Eftersom jag vet att jag aldrig kommer behöer oroa mig om pengar så ska jag nog göra det som är roligast. Men vad är egentligen roligast i längden? Shit fan vad länge sedan jag drack kaffe!! Har inte haft energi till att orka skriva ned mina tankar. Äntligen har jag insett vad som saknades:)
  • Bosön
+ Hälsosam livsstil
+ Bra kunskpar och kontakter
+ klar med mina studer'
-fullt med muppar
fan nä gör denna lista med penna och papper istället..

Imorgon kör vi!

Ska förska sluta vid 3 idag så jag är pigg på festivalen! Kommer bli awsome! Vi har pratat om att droga avicii och få ihop han med en ladyboy. För att sedan kunna ta bilder och blackmaila han:)



Only in Bangkok

Skulle jobba 21-05 igår men vid 2 tiden dräller Freddie och en annan svensk in fulla som troll. Slutar med att jag får ledigt och börjar dricka istället..
Vid 3 kommer Jermy till klubben helt trasig i ansiktet och berättar att dom precis har krashat en bil. Dom hade varit på en klubb som heter Dude där han hade kommit i bråk och jermys kompis som är polis hade skjutit en subbe i båda benen. Jag blev helt shockad men sådant är tydligen normalt här haha..
Sedan Ville freddie till Scratch dog för att träffa Mc pam som jobbade. Förstår inte att dom släppte in han med tanke på att han knappt kunde stå utan mig. Riktigt fina long island men tog lite väl hårt på freddie som ramlade i trappan påväg hem.
Juste sedan höll jag på att hamna i bråk på jobbet också med en ful tjockis och hans lilla söta polare.
Dom köpte ett helrör
drack det
spydde på toan
fredde kmr dit med en 35årig väktarpolare
snor deras brudar
han blir arg på mig
haha
Vaknade nu kl 6 på kvällen och ska käka någon innan jag sticker tills grils gone wild!!
IT'S TONIGHT!! GIRLS GONE WILD @ LED Club!!
GIRLS DRINK FREE ALL NIGHT LONG!
GUYS, BUY 1 GET 1 FREE BEFORE 11PM!

Bosatt i Thailand

Har nu varit i thai lite mer än två veckor och har ordnat en lägenhet. Är jävligt sliten efterom vi ville testa att ha öppet till 5 på klubben men gick bara att muta polisen med en månad. Så nu måste vi ha öppet till 5 sex dagar i veckan månaden ut:)
Idag är jag dock ledig så skall passa på att köpa nya sängkläder och köpa groggvirke till Armin van Buuren & Avicii festivalen. Blir typ 12 000 Redbull 10 000 Cola 4000 Soda hoppas det räcker annars blir det ett jävla liv haha

RSS 2.0