Dieter

Har aldrig orkat bemöda mig med att fundera över alla dessa underliga dieter som cirkulerar. Som på 60-70-talet då bodybuilders deffade på marmelad eller på 90-talet då man trodde fett var döden själv. Vissa av dessa myter lever fortfarande kvar så som tron att bacon skulle vara onyttigt. Dock så innehåller dåliga charkvaror e250 som tydligen inte ska vara något vidare att stoppa i sig. Nu verkar det dock som att folk har fått för sig att det är kolhydrater som man ska akta sig för...

 


 



 

 

Kom över en artikel om Lchf till en början lät det ju ganska likt vad jag äter tills "Titta i affären på innehållsförteckningen.
Högst 5 g kolhydrater per 100 g födoämne är ett enkelt nybörjartips."

Galenskaper! Det har bevisats att för stora andelar fett i kosten leder till hjärnskador. Äter man överdrivna mängder protein kan det leda till att njurarna tar stryk. Tester på råttor har visat att nivåer på 35% protein av det dagliga intaget kcal ger skador.

Däremot så håller jag med om att man bör minska på socker och vitt mjöl men det hela går till en överdrift. Ska det vara så jävla svårt för människor att äta en balanserad kost?

 

Vad är det för fel på tallriksmodellen? Ät din jävla potatis, pasta och ris men gör det i normala mängder! Vill du gå ned i vikt? Nej det vill du inte, Du vill sänka din fettprocent och det gör du bäst genom att äta lite mindre energi än vad du gör av med.

 

 



Kommentarer
Postat av: Paparazzibecka

sv: vet inte, ca 17euro per dag x30 typ.

2011-07-06 @ 20:55:31
URL: http://paparazzibecka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0