Ajaj

Igår var jag ute med Frida, Eveline och Alex vi hade grymt trevligt på något sunkhak på söder innan vi stack hem till mig . Sov inget under hela natten för att jag låg och pratade med frida samtidigt som vi lyssnade på Evenlines "snarkande".

Sedan fick jag panik springa till tunnelbanan för att inte miss min operationstid som jag visades vara en timme förtidig till! Just nu sitter jag och Pressar citadon för att inte avlida av smärta


Här har vi två sjukt sköna brudar;)

Jao

Sitter å väntar på att tvätten ska bli klar nu har precis vart å käkat lunch på mosebacke med mamma, kussen och hans flickvän. sedan stack vi vidare till fåfängan å tog en fika grymt soft väder helt slut nu;)

Ska sticka ut å sola ny ciao!

Godmorgon

Idag kastade jag mig upp ur sängen och undrade vad det var för explosioner nedanför fönstret,  det var sophämtning!! Precis efter det så ringde dom från sjukhuset å berätta att dom hade hittat en tid för mig så nu blir det inget jobb nästa vecka. Får också ställa in min introduktion på gymmet gud så hemskt att slippa gå runt med en idiot som inte fattar något;)


Ska laga mat nu eftersom jag inte får käka något efter kl 24 så ska gå å pressa mat fram tills dess;)







Well första bloggen nu som jag gjorde av en impuls;)

Denna blogg är tänka för mina nära och kära skall kunna se vart jag är och vad jag har för mig.

Idag har jag städat  eftersom jag inte har orkat ta tag i det tidigare. Har ju som sagt flyttat för en vecka sedan och har vart en massa andra saker att göra Tex Midsommar haha.

Sedan har jag vart ute och gått runt här på söder och försökt lära mig hitta lite softa ställen. Efter det stack jag till S.A.T.S och kirrade ett medlemskap där, ska bli grymt skönt att börja träna igen.




Drog ihop en måltid av det som jag hittade i skåpen det blev en ris gryta med biff och massa grönsaker med smak av kokosnöt, citron och curry.

RSS 2.0